Blog

Olijfolie en frituren
09
Okt
2024
Geplaatst door: Mateusz Durbas
Tijden Lezen: 1271
Reacties: 0
Extra olijfolie van de eerste persing is ongetwijfeld een van de meest gebruikte en gewaardeerde plantaardige oliën ter wereld. De hoogste consumptie van olijfolie wordt geregistreerd in mediterrane landen zoals Spanje, Italië, Griekenland, Portugal en Frankrijk. Olijfolie wordt tegenwoordig ...

Pools supervoedsel - lijnzaad
09
Okt
2024
Geplaatst door: Mateusz Durbas
Tijden Lezen: 1225
Reacties: 0
Lijnzaad(Linum usitatissimum L.), of lijnzaad, wordt over de hele wereld geteeld, met de grootste productie momenteel in Canada, China, Rusland en India. Lijnzaad is een klein, plat zaadje met een knapperige textuur en een nootachtige smaak dat in kleur varieert van goudgeel tot roodbruin. Lijnzaad ...

Een paar woorden over kokosolie
09
Okt
2024
Geplaatst door: Mateusz Durbas
Tijden Lezen: 1250
Reacties: 0
Tot voor kort werd kokosolie gezien als een superfood met gezondheidsvoordelen. Veel mensen gebruiken kokosolie nog steeds voor het bakken en bereiden van gezonde zoete snacks en voor huidverzorging. Laten we eens kijken welke eigenschappen kokosolie heeft en of het de moeite waard is om te ...

Fruit op reductie - kun je het eten?
09
Okt
2024
Geplaatst door: Mateusz Durbas
Tijden Lezen: 1319
Reacties: 0
Veel mensen met overgewicht zijn huiverig voor het eten van fruit tijdens het afslanken omdat het eenvoudige suikers bevat, waarvan wordt aangenomen dat ze gewichtstoename bevorderen. Fruit is inderdaad rijk aan fructose en glucose, maar het bevat ook veel andere ingrediënten met gunstige effecten ...

Calcium in de voeding
09
Okt
2024
Geplaatst door: Mateusz Durbas
Tijden Lezen: 1175
Reacties: 0
Calcium is het mineraal dat het meest voorkomt in het menselijk lichaam, voornamelijk in botten en tanden. Slechts 1% van het calcium in het lichaam wordt gebruikt om de normale homeostase in het menselijk lichaam te handhaven. De overige 99% van het calcium wordt opgeslagen in de botten en tanden. ...
Weergave 51 tot 55 van 242 (49 pagina's)